Putki-Karjala on lämmön, veden  ja ilman ammattilainen. Meiltä LVI-alan palvelut omakotitaloihin JA taloyhtiöille.

LVI -työt

Voitte jättää veteen, lämpöön ja ilmanvaihtoon liittyvät talotekniikan työt huoleksemme. Teemme työt vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla. Hoidamme hommat aina alusta loppuun sovitusti ja aikataulussa pysyen. Toteutamme niin suuret kuin pienetkin LVI- työt joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaan.

Olemme alueen ainoa Bosch Lämpömestari asennusliike. Sertifioituna Lämpömestari asennusliikkeenä tarjoamme Bosch maa-, ilma- ja lämpöpumput kauttamme kuuden vuoden takuulla.

 Pätevyydet:

  • A-ryhmän sähköurakointi
  • A-luokan öljy -pätevyys
  • Yli 3kg kylmäainepätevyys
  • KVV- ja IV-työnjohto

LVI-työt -pyydä ilmainen arviointi

Kattilahuoneen huolto ja korjaukset

LÄMPÖ. Teknisen tilan laitehallinta järjestelmineen. Öljypolttimien huollot, korjaukset ja asennukset.  Lämpöpumppujen huolto ja asennus uudis- ja saneerauskohteisiin.

lämpö- ja käyttövesiputkien saneeraukset

VESI. Lämpö- ja käyttövesiputkien, sekä hanojen asennukset ja saneeraukset. Saneerauskohteisiin myös nousuputkien uusinnat.

Ilmalämpöpumppujen asennus

ILMA. Kiinteistöjen ilmanvaihtotyöt

LUOTETTAVAA PALVELUA

Vesi, ilma ja lämpö - jätä meidän huoleksemme. LVI-työt, KVV- ja IV- työnjohto alan ammattilaiselta. Ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous haluamistasi LVI -palveluista.

Pyydä tarjous

KIINNOSTUITKO PALVELUISTAMME?

Pyydä tarjous meiltä puhelimitse tai sähköpostilla. Yhteydenottolomakkeen täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille.

Olemme yleensä työmailla hommissa, joten sovithan asioinnin ennakkoon puhelimitse jos haluatte vierailla toimitiloissamme Raatekankaalla.